top of page

BOGFØRING

 GØR DET LET FOR DIG SELV 

Bogføringsopgaver er for mange en opgave, som ikke har den store interesse og derfor ofte bliver udskudt til sidste øjeblik, når enten der skal betales moms eller revisor skal have materiale til årsregnskabet.

 

Det er en opgave, som jeg med glæde kan udføre for dig.

 

Jeg har mange års erfaring i at bogføre og et godt kendskab til både finans- og debitor-/kreditorbogholderi. Og ved regelmæssig bogføring, vil du løbende kunne holde dig ajour med din virksomheds drift.

 

Jeg kan tilbyde at bogføre både ude hos dig eller at tage materialet med hjem og bogføre i mit system. Det er selvfølgelig helt op til dig at vælge, hvad der passer bedst for din virksomhed.

 

Jeg har arbejdet med mange regnskabs-systemer, bl.a. C5 og e-conomic. Sidstnævnte er et on-line system, hvor man fra alle computere kan logge sig på, uanset om man er på kontoret eller derhjemme. Dette åbner mange muligheder, og er en fleksibel og samtidig også en økonomisk løsning. Har du ikke noget regnskabsprogram og ønsker du, at jeg arbejder på dit kontor, kan jeg nemt være behjælpelig med at installere og starte et sådant program op.

 

I samarbejde finder vi den mest optimale løsning for netop din virksomhed.

 

 

Hanna Beck bogføring og fotografi
bottom of page